Debat og politik

“Det begynder lokalt!” Landdistriktsministeren inviterer til borgermøde i Aabybro

Minister for Landdistrikter, Louise Schack Elholm, inviterer til i alt otte borgermøder over hele landet. Foto: Mads Krabbe

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm, vil gerne høre tanker og ideer om fremtidens landdistrikter fra lokalsamfund, når ministeren inviterer til otte borgermøder rundt i landet. Første sted bliver i Hammelev Forsamlingshus.

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm står i spidsen for et nyt landdistriktsudspil, der har fokus på, at det er attraktivt at leve, bo og arbejde i hele landet.

Derfor tager ministeren rundt i landdistrikterne for at få gode input og tale med borgere om de problemstillinger, som de oplever. Danmarksturnéen gør stop i otte landsbyer fordelt over hele landet. Det første borgermøde er den 23. oktober i Hammelev Forsamlingshus i Norddjurs Kommune, og mandag 13. november går turen til Jammerbugt Kommune, hvor borgermødet afholdes på Aabybro Efterskole.

Her vil ministeren præsentere sine tanker om det kommende landdistriktspolitiske udspil, men allervigtigst er det, at de lokale stemmer får mulighed for at komme med indspark til det kommende arbejde med det landdistriktspolitiske udspil.

Møderne er borgernes mulighed for at blive hørt. Her kan der sættes ord på de udfordringer som landdistrikterne står overfor samt dele de mange muligheder og styrker som lokalsamfundene også byder på.

Alle borgermøder foregår fra klokken 19 til 20, hvorefter der vil være mulighed for en uformel dialog med ministeren. Der vil være en let forplejning på borgermøderne i form af kaffe, kage og en vand.

Tilmelding nødvendig

Arrangementet er gratis at deltage i, men det kræver tilmelding. Tilmeldingslink til de enkelte møder findes herunder. Alle kan læse mere om det landdistriktspolitiske udspil og borgermøderne her.

Derudover har alle borgere også mulighed for at sende input til postkassen: landdistriktsudvikling@plst.dk

Datoer for borgermøder

Du kan finde borgermødet tæt på dig i oversigten herunder:

Kommentarer