Kultur

Hjælpen var nær, da varmen krævede ekstra væske til rytterne

Team Rynkeby Nordjyllands 5. etape tirsdag den 11. Juli bød på knap 200 km – nærmere præcist 195 km. Det er turens sidste virkelig lange etape, og fra nu af bliver kilometerantallet kortere og kortere. Man kan sige noget andet om højdemeterne! Forude venter nemlig den legendariske Mur de Huy.

Dagen har været varmt! Sådan virkelig varm.

Vi var ved at løbe tør for vand mellem depoterne, men gjorde lige et lille stop i skyggen af et hyggeligt hus, hvor en venlig kvinde kom os til undsætning. Jeg håber hun har fået et godt grin og en rigtig god historie, efter at have fyldt et hav af drikkedunke gennem køkkenvinduet.

Vi har haft landechefen Steffen med på dagens tur, så han har kunne mærke stemningen på vores nordjyske hold, med alt hvad det indebærer. Han var jo allerede med til bagsmæk i går, hele cykelturen i dag og måtte derefter takke for denne gang og komme videre i planen og besøge næste hold

Vi sluttede dagen af med at cykle over grænsen mellem Tyskland og Holland – så nu kan der krydses hele to grænseovergangen af i bogen! Dét kan altså noget at sige man har cyklet hele vejen gennem Tyskland til Holland.

Vi skal ikke hjem… Vi skal videre! (Til Paris).

Kommentarer