Samfund

Servicepunkter på Gjøl og i Saltum i bogbussens fravær

Gjøl Brugs. Foto: Jammerbugt Bibliotekerne

I bogbussens fravær er der blevet oprettet et servicepunkt i Gjøl Brugsforening og i Egnssamlingen Saltum, hvor man kan afhente reserverede materialer samt aflevere lånte materialer.

Du kan bestille materialer via søgefeltet på bibliotekets hjemmeside, eller ved at ringe på dit lokale bibliotek.

Hvis du bestiller online, skal du vælge dit lokale servicepunkt, så vi kan se, hvor du ønsker at afhente dine materialer.

Biblioteket udlåner og pakker dine bestillinger i en pose sammen med en udlånskvittering. Når din bestilling er pakket og klar til levering på afhentningsstedet, vil du modtage en e-mail eller sms om, at dine materialer snart kan afhentes.

Poserne leveres på servicepunktet senest klokken 15. Biblioteket kommer forbi tirsdag og torsdag inden 15, men servicepunktet har åbent i hele afhentningsstedet åbningstid.

Der køres første gang torsdag den 2. februar 2023.

På afhentningsstedet finder du dine bestilte materialer i en forseglet pose med dit navn på, klar til at tage med. I posen finder du også en ny pose til retur.

Du har mulighed for at hente dine materialer en uge frem i afhentningsstedets åbningstid.

Alle henvendelser med spørgsmål rettet til biblioteket. Personalet på servicepunktet kan ikke svare på spørgsmål vedrørende biblioteksmaterialer, lånetider mm.

Kommentarer